'Teleurgestelde' Griezmann ontbreekt in vermoedelijke opstelling Frankrijk

Reacties

Frankrijk start dinsdagavond zonder een 'teleurgestelde' en 'gefrustreerde' Antoine Griezmann tegen Polen, zo meldt L’Équipe. Kylian Mbappé keert weer terug in de basiself sinds zijn neusblessure.

'Teleurgestelde' Griezmann ontbreekt in vermoedelijke opstelling Frankrijk
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
1 - 1
Polen
Polen

Griezmann stond vrijdagavond in de linker aanvallende zone bij Frankrijk. De routinier wisselde in aanvallend opzicht nogal wat af met Adrien Rabiot en kreeg zelf een aantal kansen, waar hij ongelukkig mee omging. Na afloop sprong Didier Deschamps voor Griezmann in de bres. 'Hij heeft een druk seizoen gehad met wedstrijden van hoge intensiteit. Dat is niet makkelijk op het middenveld', aldus de Franse bondscoach over een van zijn sterspelers.

Diezelfde Deschamps zou er nu om die redenen voor kiezen om Griezmann tegen Polen te sparen. Zo blijft het Franse middenveld met Aurélien Tchouaméni, N’Golo Kanté en Adrien Rabiot intact en kan Mbappé zijn intrede maken. Volgens L’Équipe is Griezmann op zijn beurt nu 'teleurgesteld' en 'gefrustreerd' over de beslissing van de bondscoach. De vice-captain van Frankrijk heeft geen rust nodig, klinkt het.

De vermoedelijke opstelling van Frankrijk voor het duel met Polen

Mike Maignan; Théo Hernandez, William Saliba, Dayot Upamecano, Jules Koundé; Adrien Rabiot, Aurélien Tchouaméni, N’Golo Kanté; Marcus Thuram, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé.

Europees Kampioenschap

Stand Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Duitsland
3
2
1
0
8-2
+6
7
2
Zwitserland
3
1
2
0
5-3
+2
5
3
Hongarije
3
1
0
2
2-5
-3
3
4
Schotland
3
0
1
2
2-7
-5
1
* Actueel tot en met 2 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.