Ten Hag begint aan oefenreeks: odd van 34.00 voor PL-titel Man Utd

Het is voor Erik ten Hag de dag van zijn eerste wedstrijd als Manchester United-manager. The Red Devils trappen de oefencampagne af met een clash met Liverpool. Blik vooruit op het avontuur van Ten Hag bij United en speel mee bij Unibet!

Ten Hag begint aan oefenreeks: odd van 34.00 voor PL-titel Man Utd
© Pro Shots

Blijft Cristiano Ronaldo wel of niet? Welke versterkingen komen nog? Welke talenten kunnen hun kans grijpen? Erik ten Hag heeft in ieder geval de jonkies Alejandro Garnacho, Zidane Iqbal, Charlie Savage, Ethan Laird, James Garner, Amad Diallo en Facundo Pellistri laten aansluiten bij de selectie voor de start van de reeks oefenwedstrijden. Zij kunnen hun kans grijpen in de periode waarin nog veel onzeker is op Old Trafford. Veel tijd om aan zijn team te schaven heeft Ten Hag niet meer voor de start van de competitie. Het nieuwe Premier League-seizoen begint voor United op 7 augustus al met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Denk jij dat United in het eerste seizoen met Ten Hag al serieus mee kan strijden om de titel? Dan is de quotering van 34.00 voor de grootmacht als Premier League-winnaar erg aantrekkelijk. Met die odd wordt United momenteel gezien als vijfde kanshebber, achter Manchester City (1.63), Liverpool (3.75), Tottenham Hotspur (15.00) en Chelsea (18.00). De odd voor Arsenal als landskampioen is 51.00.

Quoteringen titelstrijd:
- Manchester City: 1.63
- Liverpool: 3.75
- Tottenham Hotspur: 15.00
- Chelsea: 18.00
- Manchester United: 34.00
- Arsenal: 51.00

Finishen in de topvier zou al tot tevredenheid leiden bij United. De club finishte vorig seizoen onder interim-manager Ralf Rangnick als zesde in Engeland. Zo werd Champions League-voetbal misgelopen. Lukt het Ten Hag om weer kwalificatie voor het miljardenbal af te dwingen? De quotering voor een eindklassering van United bij de eerste vier is liefst 2.50. Speel je liever meer op zeker, kijk dan naar de odd van 1.40 voor het eindigen in de topzes.

Ga naar Voetbal -> Engeland -> Premier League -> Outrights voor de seizoensweddenschappen. Maak het volgen van het avontuur van Ten Hag in Manchester extra interessant door mee te spelen. Dinsdagmiddag bij de oefenwedstrijd tegen Liverpool in Bangkok krijgen we de eerste glimpen van het vernieuwde United te zien.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro is een Free Bet ter waarde van 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's