Ten Hag gaat voor meer na nieuw contract bij Man Utd

Reacties

Het nieuwe contract van Erik ten Hag bij Manchester United is een beloning van eerdere prestaties, maar bevat ook een duidelijke ondertoon: het moet beter. Dit stelt zowel Ten Hag zelf als kersvers directeur Dan Ashworth.

Ten Hag gaat voor meer na nieuw contract bij Man Utd
© Pro Shots

In het persbericht op de website van Man Utd spreekt Ten Hag vol trots over de twee gewonnen prijzen in de afgelopen seizoenen, een FA Cup en een League Cup. 'Alleen moeten we duidelijk zijn dat er nog veel werk te doen is om het niveau wat verwacht wordt van Man Utd te bereiken. We moeten mee gaan doen om de Engelse en Europese titels', is Ten Hag duidelijk.

Ook Ashworth, die onlangs overkwam van Newcastle United, is kritisch. 'Met twee prijzen in de afgelopen twee seizoenen heeft Erik zijn reputatie als een van de succesvolste coaches in het Europese voetbal versterkt. De evaluatie van afgelopen seizoen bracht punten voor verbetering naar voren, maar onze conclusie was ook duidelijk. Erik is voor ons de beste partner om mee samen te werken.'

In het persbericht wordt niets gemeld over de uitbreiding van de technische staf van Ten Hag. René Hake is hard op weg naar Manchester en voor Ruud van Nistelrooij lonkt een terugkeer.

VI sprak richting het einde van het vorige seizoen met Ten Hag

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.