Ten Hag gelooft eigen ogen niet: 0-2 voorsprong wordt 3-2 achterstand

Reacties

De clash tussen FC Porto en Manchester United is een waar spektakelstuk, dat vooralsnog niet op een fijne manier verloopt voor Erik ten Hag. De manager van United heeft zijn ploeg een 0-2 voorsprong zien vergooien: op het moment van schrijven staat FC Porto met 3-2 voor.

Ten Hag gelooft eigen ogen niet: 0-2 voorsprong wordt 3-2 achterstand
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
3 - 3
Manchester United
Manchester United

Ten Hag staat weer flink onder druk bij United en heeft volgens Engelse media nog twee wedstrijden de tijd om zijn baan te redden. Met die informatie was de 0-2 voorsprong die United nam in Portugal zeer welkom. Marcus Rashford opende na een sterke individuele actie, waarna Rasmus HΓΈjlund de marge al in de twintigste minuut verdubbelde.

United zat op rozen, maar zag de situatie al snel veranderen. PepΓͺ maakte uit een rebound (na een knappe redding van Andre Onana) de aansluitingstreffer en Samu Omorodion trok de score tien minuten voor rust terug in evenwicht: 2-2. Dat was al een flinke domper voor Ten Hag, die de zorgen alleen maar zag toenemen toen Omorodion kort na rust ook nog de 3-2 binnen ramde.

Klik op de tekst boven de video om de beeelden te bekijken:

Op het moment van publicatie is er nog ruim een halfuur te spelen in Portugal. Volg het restant van het duel in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.