Ten Hag getergd na opmerking over reserverol Rashford: 'That's crazy'

Reacties

Manchester United-manager Erik ten Hag was na het gelijkspel tegen Crystal Palace niet gediend van een opmerking van Sky Sports-analist Jamie Redknapp over Marcus Rashford. Ten Hag zei voor het duel dat hij ervoor kiest om te rouleren met zijn aanvallers, maar Redknapp betwijfelt de uitleg van de Nederlander.

Ten Hag getergd na opmerking over reserverol Rashford: 'That's crazy'
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
0 - 0
Manchester United
Manchester United

Redknapp vond het vreemd dat Ten Hag Aljeandro Garnacho de voorkeur gaf boven Rashford. 'Ik krijg het gevoel dat er iets speelt, ook al ken ik niet alle details. Maar een aanvaller die midweeks twee keer scoort en ook tegen Southampton het net vond, laat je niet zomaar erbuiten', zei de voormalig middenvelder van Liverpool bij Sky Sports. 'Ik denk dat er iets gebeurd is deze week.'

Ten Hag ging in aanloop naar het duel met Crystal Palace uitgebreid in op de ontwikkeling van Rashford. 'Het is vrij ongewoon dat een manager zich zo uitspreekt en daarbij zelfs zijn leefstijl aanhaalt. Sir Alex Ferguson deed dit nooit, terwijl Erik ten Hag dat geregeld doet. En het helpt de spelers in kwestie nooit', aldus Redknapp.

Bij de persconferentie na het gelijkspel bij Crystal Palace werd Ten Hag geconfronteerd met de teksten van Redknapp. 'Ik had er al iets van meekregen, van de speculaties bij sommige pundits. That's crazy. Ik vind het niet kunnen dat je deze speculaties naar buiten brengt. Ze hebben geen idee hoe het eraan toe gaat bij ons', aldus de manager van United.

Ten Hag baalde van het puntenverlies bij Crystal Palace. 'We hadden hier moeten winnen. We ate them alive', zei de Nederlander over de eerste helft van United. 'In de tweede helft was de wedstrijd wat meer in balans. Andre Onana had nog twee briljante reddingen. Dean Henderson speelde ook erg goed, hij heeft veel ballen eruit gehouden. Het positieve is wel dat we deze wedstrijd op het einde alsnog niet verliezen.'

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
Fulham
5
2
2
1
7-5
+2
8
9
Nottingham Forest
4
2
2
0
4-2
+2
8
10
Tottenham Hotspur
5
2
1
2
9-5
+4
7
11
Manchester United
5
2
1
2
5-5
0
7
12
Brentford
5
2
0
3
7-9
-2
6
13
AFC Bournemouth
5
1
2
2
5-8
-3
5
14
West Ham United
5
1
1
3
5-9
-4
4
15
Leicester City
5
0
3
2
6-8
-2
3
* Actueel tot en met 21 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.