'Ten Hag hoopt op komst Mazraoui bij Manchester United'

Reacties

Noussair Mazraoui staat in de vermeende belangstelling van Manchester United. Florian Plettenberg, transfernieuwsjager in dienst van het Duitse Sky, meldt dat Erik ten Hag hoopt op de komst van de rechtsback annex middenvelder die nu nog bij Bayern München speelt.

'Ten Hag hoopt op komst Mazraoui bij Manchester United'
© Pro Shots

Volgens Plettenberg zijn er al eerste, concrete gesprekken gevoerd over een transfer. Naast Manchester United wordt ook West Ham United genoemd als club met interesse. Bayern is bereid om mee te werken aan een transfer en zet in op een transfersom tussen de twintig en 25 miljoen euro. Vijftien tot twintig miljoen euro wordt een realistischer bedrag genoemd.

De 26-jarige Mazraoui heeft er nu twee jaar bij Bayern op zitten. Hij speelde tot dusver 55 competitiewedstrijden voor de Duitse grootmacht, maar is geen vaste basisspeler.

Voor zijn tijd in de Allianz Arena kwam Mazraoui uit voor Ajax, waar hij al met Ten Hag samenwerkte. De coach haalde eerder al Lisandro Martínez, Antony en Andre Onana naar Manchester United, waar hij Donny van de Beek ook weer tegenkwam. Onlangs werd United al gelinkt aan Matthijs de Ligt en nu is dus ook Mazraoui in beeld om weer met Ten Hag te gaan samenwerken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.