Ten Hag houdt De Ligt en Zirkzee nog op de bank

Reacties

Manchester United begint met een ongewijzigd team aan de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (13.30 uur). Dat betekent dat Matthijs de Ligt en Joshua Zirkzee opnieuw op de bank plaatsnemen. Noussair Mazraoui verschijnt wel weer aan de aftrap.

Ten Hag houdt De Ligt en Zirkzee nog op de bank
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
2 - 1
Manchester United
Manchester United

United begon het seizoen vorige week met een 1-0 zege op Fulham. Zirkzee werd in dat duel als invaller de matchwinner. De aanvaller hoopte zaterdag te mogen beginnen, maar Erik ten Hag heeft geen reden gezien om iets te veranderen in zijn opstelling. Daardoor moet Zirkzee, maar ook De Ligt, weer hopen op een invalbeurt.

Mazraoui mag dus wel weer starten. De rechtsback kwam samen met De Ligt over van Bayern München en werd tegen Fulham direct voor de leeuwen geworpen door Ten Hag. Mazraoui mag het nu ook in Brighton laten zien.

Bij Brighton ontbreekt Mats Wieffer. De reden van zijn absentie is nog onbekend: het was de verwachting dat de voormalig Feyenoorder zou gaan starten. Billy Gilmour neemt zijn plek in het elftal in. Joël Veltman en Jan Paul van Hecke zijn er wel weer bij, net als Yankuba Minteh. Bart Verbruggen is geblesseerd.

Opstelling Brighton & Hove Albion: Steele; Veltman, Dunk, Van Hecke, Hinshelwood; Gilmour, Milner; Minteh, Joao Pedro, Mitoma; Welbeck. 

Opstelling Manchester United: Onana; Mazraoui, Maguire, Martínez, Dalot; Mainoo, Casemiro; Diallo, Mount, Rashford; Fernandes.

Volg Brighton & Hove Albion - Manchester United via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.