'Ten Hag houdt ondanks bekoelde relatie deur op een kier voor Ronaldo'

Reacties

Cristiano Ronaldo schuift maandag aan voor een gesprek met trainer Erik ten Hag. De Nederlandse oefenmeester verwijderde de Portugees uit zijn selectie, nadat hij had geweigerd om in te vallen in het duel met Tottenham Hotspur (2-0 zege). Reden voor de Tukker om in te grijpen.

'Ten Hag houdt ondanks bekoelde relatie deur op een kier voor Ronaldo'

Volgens The Daily Mail vindt maandag een cruciaal gesprek plaats voor de toekomst bij Manchester United van de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or. De onderlinge verstandhouding zou flink gekoeld zijn, waardoor er geen weg meer terug lijkt voor Ronaldo. Zijn contract loopt komende zomer af en Ten Hag zou open staan voor een tussentijds vertrek in de winterstop.

Doordat Ronaldo naar de spelerstunnel stormde in de slotfase van het duel met Spurs werd Ten Hag gedwongen om in te grijpen. Dat deed de trainer dan ook. Hij sommeerde de Portugees mee te trainen met de beloftenploeg. Dat deed Ronaldo niet, want na een individuele training vertrok hij weer naar huis.

In de gesprekken met Ten Hag gaat vandaag de toekomst van Ronaldo bepaald worden, denken de Britse media. Hoewel de relatie tussen het duo explosief is, staat de deur voor de aanvaller nog op een kier. Al moet Ronaldo dan wel oprecht berouw tonen voor zijn gedrag.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.