Ten Hag kondigt langverwachte rentree Malacia aan

Reacties

Erik ten Hag hoopt Tyrell Malacia binnenkort te kunnen verwelkomen op de training van Manchester United. De linksback heeft lang moeten worstelen met blessures. 

Ten Hag kondigt langverwachte rentree Malacia aan
© Pro Shots

Malacia staat al sinds juli 2023 aan de kant met een slepende knieblessure. Hij kwam in zijn debuutseizoen tot 22 Premier League-wedstrijden, daarna sloeg het noodlot toe. Omdat de blessure van Malacia, en die van andere spelers, maar aan bleef houden, werd de medische staf van Manchester United onder een vergrootglas gelegd. Ten Hag vertelde in de voorbereiding op dit seizoen dat er op dat vlak veel is veranderd en kondigt nu de rentree van Malacia aan.

'Hij heeft een jaar lang hard gewerkt nadat hij geblesseerd is geraakt en hij doet het heel erg goed. Tyrell boekt hele goede vooruitgang', zei Ten Hag op de clubsite. 'Hij maakt grote stappen, dus we denken dat we hem op korte termijn op de training kunnen verwachten. Ik verwacht ook dat hij binnenkort weer wedstrijden kan spelen.'

Malacia (26) maakte in de zomer van 2022 de overstap van Feyenoord naar Manchester United. De Rotterdammers kregen daar ongeveer vijftien miljoen euro voor.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.