Ten Hag krijgt drie keer goed nieuws uit de ziekenboeg voor bekerkraker

Reacties

Zondag spelen de twee succesvolste clubs van Engeland tegen elkaar in de FA Cup: op Old Trafford ontvangt Manchester United Liverpool. United-manager Erik ten Hag heeft voor dit duel in de zesde ronde (kwartfinale) van het toernooi goed nieuws uit de ziekenboeg gekregen.

Ten Hag krijgt drie keer goed nieuws uit de ziekenboeg voor bekerkraker
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
nv
4 - 3
Liverpool
Liverpool

Normaal gezien kunnen Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire en, cruciaal, Rasmus Højlund meedoen in het pikante treffen met de erfvijand uit de Beatles-stad, zo bevestigde Ten Hag op zijn persconferentie. 'We moeten nog zien hoe ze uit de afsluitende training komen, maar het ziet er goed uit', aldus de Nederlander, die weet dat dit niet zomaar een affiche is.

'Sommige wedstrijden zijn groter dan andere. United – Liverpool is altijd een grote, zeker in de kwartfinale van de beker. We kijken ernaar uit. We zullen de supporters nodig hebben. Die moeten extra geluid maken, want er zijn meer Liverpool-fans', aldus Ten Hag, die ook op de hoogte is van het feit dat de bezoekersvakken in de FA Cup van oudsher groter zijn dan in de competitie.

'We hebben zondag nog een goede kans om aan het momentum te werken. We hebben sinds januari een paar goede wedstrijden gespeeld, en er veel gewonnen. We voelen het momentum. Ik denk dat de spelers het geloof, zelfvertrouwen en de teamgeest hebben', toonde Ten Hag zich uiterst optimistisch.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.