Ten Hag krijgt steun van collega: 'Heeft het erg goed gedaan'

Reacties

Tottenham Hotspur is zondag te gast op Old Trafford, waar Manchester United hoopt om de beschamende remise tegen FC Twente van woensdagavond weg te spoelen met een overwinning. Ange Postecoglou, manager van de club uit Noord-Londen, neemt het op voor Ten Hag.

Ten Hag krijgt steun van collega: 'Heeft het erg goed gedaan'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
Zo 29 sep.
17:30
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De Haaksbergenaar ligt onder vuur in de Britse pers na de Europese uitglijder, zijn Australische ambtgenoot weet hoe dat kan voelen. 'Weet je, mate, er staat altijd wel een manager onder druk. Ze hebben vast een soort rad van fortuin met onze gezichten erop, en het hoofd waar het rad op stopt, die krijgt een of twee weken de volle laag. Ik denk dat hij het goed gedaan heeft', aldus Postecoglou. De manager verklaart zich nader.

'Hij blijft zeggen dat hij twee prijzen gepakt heeft. En dat is ook zo, zoiets moet je niet als onbelangrijk afdoen. Maar goed, ook dan vragen de mensen nog om meer. Ik denk dat hij het erg goed gedaan heeft, onder moeilijke omstandigheden. Het is niet makkelijk werken bij United', sprak Postecoglou, die zijn enige wedstrijd op Old Trafford als manager vorig seizoen in 2-2 zag eindigen.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.