Ten Hag over Twente: 'Had liever een andere tegenstander gehad'

Reacties

Als het aan Manchester United-manager Erik ten Hag had gelegen, had de computer geen duel met FC Twente hoeven plannen. Dat vertelde de coach een dag voor het treffen met de Tukkers op Old Trafford.

Ten Hag over Twente: 'Had liever een andere tegenstander gehad'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
Wo 25 sep.
21:00
FC Twente
FC Twente

Ten Hag is, zoals bekend, supporter van Twente. 'Ik ben supporter van Twente, zo kijk ik ook naar hun wedstrijden. Niet met een analyserende blik. Nou ja, nu natuurlijk wel. Twente heeft me veel opgeleverd, ik heb daar de jeugdopleiding doorlopen. Persoonlijk ligt er veel geschiedenis daar', aldus Ten Hag op de persconferentie een dag voor de wedstrijd.

En als het aan hem gelegen, was het geschiedenis gebleven. 'Ik had liever een andere tegenstander gehad. Waarom? Nou, omdat het niet zo fijn is om iets of iemand waar je van houdt pijn te doen', verklaarde de Haaksbergenaar zijn standpunt.

Sowieso is hij van mening dat zijn ploeg overvraagd wordt, een debat dat met de blessure van Manchester City-ster Rodri weer flink actueel is geworden. 'Er zijn te veel wedstrijden, te veel competities, dat is duidelijk. De spelers zijn overbelast. Voor het voetbal is het niet goed. Misschien voor de commercie wél', schamperde Ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.