Ten Hag reageert kribbig op vragen over speelstijl Man Utd

Reacties

Manchester United is een van de meest attractieve ploegen van de Premier League. Dat is de overtuiging van Erik ten Hag. Volgens hem is zijn elftal de 'meest verticale' ploeg van de Engelse competitie.

Ten Hag reageert kribbig op vragen over speelstijl Man Utd
© ViaPlay

Als het gaat om resultaten kan United in het tweede seizoen met de Nederlander aan het roer niet aan de verwachtingen voldoen. De huidige zesde plaats in de competitie is simpelweg teleurstellend. Voor de speelstijl heeft Ten Hag in Engeland ook nog weinig complimenten gekregen. Toch hoort United volgens de manager bij de ploegen die het aantrekkelijkste voetbal spelen.

Gevraagd naar zijn opmerkingen over attractiviteit reageert Ten Hag bij ViaPlay defensief: 'Als jij jouw research zou doen, zou je bijvoorbeeld aan de data op gebied van aanvallend spel zien dat we heel dynamisch zijn en daar heel veel snelheid in brengen.' De vervolgvraag luidt: wat bedoelt Ten Hag precies met dynamisch? De coach reageert kribbig: 'Dat probeer ik jou net uit te leggen. Als jij jouw werk zou doen, zou je zien dat wij op dit moment qua sprinten en qua beweging het meest attractieve en vooral ook het meest verticale team zijn in de Premier League.'

Bekijk het volledige fragment hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.