Ten Hag stelt Malacia op en ontvangt goed nieuws over Antony

Reacties

Erik ten Hag heeft weer de beschikking over Antony. De Braziliaanse aanvaller van Manchester United heeft een basisplaats in de FA Cup-wedstrijd tegen Everton van vrijdagavond.

Ten Hag stelt Malacia op en ontvangt goed nieuws over Antony
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Everton
Everton

Antony keerde woensdag terug op het trainingsveld, nadat hij de competitiewedstrijd tegen Bournemouth (3-0) moest overslaan vanwege fysieke klachten. Hij is fit genoeg bevonden voor een plek in de basis in de derde ronde van de FA Cup.

Ook Tyrell Malacia heeft een basisplek. De verdediger zat tegen Bournemouth negentig minuten op de bank. Donny van de Beek ontbreekt vanwege zijn knieblessure in de wedstrijdselectie. In totaal staan vier nieuwe spelers in de basis ten opzichte van het competitieduel. Lisandro Martínez zit opnieuw op de bank.

Voor Ten Hag staan belangrijke wedstrijden op het programma in de jacht op eremetaal. Over vier dagen wacht ook een wedstrijd tegen Charlton Athletic in de kwartfinale van de League Cup.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Shaw, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Martial.

Opstelling Everton: Pickford; Coleman, Godfrey, Coady, Tarkowski, Mykolenko; Iwobi, Gueye, Onana; Maupay, Gray

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.