Ten Hag ziet opnieuw basisspeler wegvallen bij Manchester United

Reacties

Opnieuw een tegenvaller voor het Manchester United van Erik ten Hag. Mason Mount moet enkele weken verstek laten gaan wegens een hamstringblessure, zo meldt de club.

Ten Hag ziet opnieuw basisspeler wegvallen bij Manchester United
© Pro Shots

Mount was de laatste weken basisklant bij Manchester United. Aan die basisreeks komt voor de Engelsman, die één jaar geleden voor een kleine 65 miljoen euro naar Old Trafford werd gehaald, nu in ieder geval voorlopig een einde. Mount heeft een hamstringblessure opgelopen die hem een aantal weken aan de kant zal houden. Volgens The Athletic moet er worden gedacht aan vier tot vijf weken.

Het wegvallen van Mount is vooral voor hem zelf een flinke tegenvaller, maar ook voor Ten Hag. De Nederlandse manager mist met Luke Shaw, Rasmus Højlund, Leny Yoro, Tyrell Malacia en Victor Lindelof al een hoop spelers die een rol van betekenis voor hem kunnen spelen. Afgelopen seizoen stond Mount ook al in totaal zes maanden aan de kant wegens verschillende blessures.

Het wegvallen van Mount zou wel kunnen betekenen dat Joshua Zirkzee een basisplaats krijgt. De Nederlandse spits moest het tegen Fulham en Brighton & Hove Albion doen met invalbeurten en dat komt mede omdat Ten Hag hem rustig wil brengen, maar de manager heeft nu weinig keus meer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.