Teze niet voor de sier in Almelo: 'Als we hem nodig hebben, dan speelt hij'

Reacties

De naar AS Monaco vertrekkende Jordan Teze begint zondagmiddag op de bank bij PSV, maar het is niet uitgesloten dat hij nog in actie gaat komen. Peter Bosz brengt hem gewoon in als de nood aan de man is.

Teze niet voor de sier in Almelo: 'Als we hem nodig hebben, dan speelt hij'
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 3
PSV
PSV

Zaterdagavond kwamen PSV en Monaco tot een akkoord over Teze. Daar kreeg Bosz diezelfde avond ook lucht van. 'Ik heb het gisterenavond gehoord van Earnest (technisch directeur Earnest Stewart, red.). Ik wist dat het rond was', begon hij bij ESPN. Het betekent niet dat we Teze helemaal niet meer in het shirt van PSV gaan zien.

'Als we hem nodig hebben, dan gaat hij spelen', vervolgde Bosz, die Teze dus niet voor de sier heeft opgenomen in de wedstrijdselectie. 'Ik heb hem even kort gesproken, maar na de wedstrijd gaan we er verder over praten. Hij moet er staan voor de jongens van zijn club wanneer we hem nodig hebben. Dat is geen probleem voor hem.'

Boscagli
Teze begint op de bank, maar Olivier Boscagli staat gewoon in de basis. De Franse verdediger heeft intern aangegeven te willen vertrekken uit Eindhoven, maar dat weerhoudt Bosz er niet van om hem gewoon op te stellen. 'Ik praat veel met mijn spelers, ook met hem. Maar dan hebben we het vooral over Heracles', aldus het korte antwoord van Bosz, die er verder niet te veel over kwijt wilde.

Heracles - PSV op de voet volgen? Bekijk hieronder alle ontwikkelingen in de VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Teze
Meer over J. Teze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.