Timber-loos Arsenal maakt Leverkusen met grond gelijk in oefenduel

Reacties

Arsenal heeft woensdagavond flink uitgehaald tegen Bayer Leverkusen. The Gunners wonnen zonder de opnieuw afwezige Jurriën Timber met liefst 4-1 van de Duitse landskampioen.

Timber-loos Arsenal maakt Leverkusen met grond gelijk in oefenduel
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
4 - 1
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Leverkusen startte woensdag met veel van de gevestigde namen die in het voorbije seizoen zoveel indruk maakten. Daarbij moet je denken aan spelers als Jonathan Tah, Florian Wirtz, Granit Xhaka en Jeremie Frimpong. Ook Arsenal begon met een zeer sterke basiself, waarin de naam van Timber voor de tweede keer deze voorbereiding ontbrak.

Tegen het Manchester United van Erik ten Hag begon de onlangs van een zware blessure teruggekeerde Timber nog in de basis, maar tegen het Slot van Liverpool ontbrak hij in de wedstrijdselectie. Dat was tegen Leverkusen dus weer het geval en volgens The Times zou Timber last hebben van een lichte blessure, maar dit keer niet aan de knie. Arsenal heeft hier zelf niets over naar buiten gebracht.

De thuisfans werden in het Emirates Stadium in de eerste helft getrakteerd door een wervelend Arsenal. Door goals van Oleksandr Zinchenko, Leandro Trossard en Gabriel Jesus werd er met een 3-0 voorsprong gerust. In de tweede helft zorgden Kai Havertz en Adam Hlozek voor de eindstand. Zowel Arsenal als Leverkusen speelt nog één oefenwedstrijd voordat ze over anderhalve week aan de competitie beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.