Torres zorgt voor opluchting bij stroef draaiend Liverpool

Fernando Torres heeft Liverpool behoed voor een valse start van het seizoen. De Spaanse spits was de enige die namens The Reds een gaatje kon vinden in de hechte defensie van Sunderland: 0-1.

Na de teleurstellende 0-0 tegen Standard Luik in de voorronde van de Champions League speelde Liverpool ook zeer moeizaam op bezoek bij Sunderland. The Black Cats speelden op een gelijkspel en werden nauwelijks op de proef gesteld.

Dirk Kuijt was in de tweede helft dicht bij een doelpunt met een van richting veranderd schot en Xabi Alonso verschalkte keeper Craig Gordon bijna met een schot van eigen helft. Tot veel meer was Liverpool niet in staat.

Ook Torres zat niet in de wedstrijd, maar de Spanjaard had in de 83ste minuut wel het vizier op scherp staan. Vanaf twintig meter plaatste hij de bal in hoek, buiten bereik van Gordon.