TOTO pakt uit: boost op PSV-zege én gretige Luuk de Jong!

ADVERTORIAL – Dinsdagavond om 18.45 uur begint het Champions League-avontuur van PSV. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Juventus en hopen de eerste ontmoeting ooit met De Oude Dame winnend af te sluiten. Heb jij vertrouwen in een overwinning van PSV? TOTO pakt uit met een fraaie welkomstactie én een actie voor bestaande spelers!

TOTO pakt uit: boost op PSV-zege én gretige Luuk de Jong!
© Pro Shots

Voor bestaande spelers heeft TOTO echter ook wat moois: de Lekker Man Special! Momenteel is de weddenschap 'Luuk de Jong schiet minstens één keer op doel' geboost van 1.50 naar 2.00. Goed om te weten in dit geval: een kopbal telt óók als een schot op doel! Klik hier om mee te spelen.

Nieuwe spelers

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor PSV wint. De ploeg van Peter Bosz weet immers heel goed wat winnen is. Alle vijf de Eredivisie-wedstrijden van dit seizoen leverden een zege op. Sterker nog, van de laatste vijftien competitieduels won PSV er dertien. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

Zoals we al schreven, is PSV bezig aan een ijzersterke seizoenstart. Niet alleen leverden de eerste vijf competitiewedstrijden vijftien punten op, maar ook nog eens twintig doelpunten. Dat is een aanzienlijk betere start dan die van Juventus. De club van nieuwe trainer Thiago Motta won slechts twee van zijn eerste vier Serie A-wedstrijden dit seizoen. De afgelopen twee keer kwam Juventus helemaal niet tot scoren. Het speelde doelpuntloos gelijk tegen AS Roma en Empoli.

Hoe speel je mee?

1. Maak een account aan bij TOTO via een van de linkjes in dit artikel.
2. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je saldo opwaarderen (minimaal €5). Dit kan simpel via iDEAL. Let op: activeer de bonus eerst voor je je saldo op gaat waarderen!
3. Plaats een weddenschap van maximaal €1 op de wedoptie 'winst PSV'.

PSV stond nooit eerder in de clubgeschiedenis tegenover Juventus. De huidige kampioen van Nederland stond wel 26 keer tegenover een Italiaanse ploeg in Europees verband. Dat leverde PSV negen keer een zege op, zes keer een remise en elf keer een nederlaag. De meest recente ontmoeting met een Italiaanse club was in 2018. Toen werd het 1-1 tegen Internazionale in de groepsfase van de Champions League. Hirving Lozano was destijds doelpuntenmaker aan Eindhovense zijde. Ditmaal is de Mexicaan er niet bij wegens een blessure.

Wil jij met extra spanning genieten en ben jij nog geen speler bij TOTO? Dan is deze welkomstactie (24+) een buitenkansje! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's