'Totti zal na terugkeer het verschil gaan maken'

Luciano Spalletti maakt zich geen zorgen. De trainer van AS Roma zag zijn ploeg dit seizoen slecht starten, maar belooft de supporters beterschap.

'Totti zal na terugkeer het verschil gaan maken'

'De fans moeten rustig blijven', vertelt Spalletti in de Corriere dello Sport. 'Het oude Roma zal weer te zien zijn. We hebben nog wat tijd nodig, maar Totti zal terugkeren en het verschil maken.'

Francesco Totti staat op het punt om weer eens zijn rentree te maken voor de Giallorossi. De 31-jarige sterspeler heeft te kampen gehad met een terugval, nadat hij in april werd geopereerd aan zijn rechterknie en in september kortstondig was teruggekeerd met twee invalbeurten.

'We hebben tot dusver veel problemen gehad met blessures van spelers als Simone Perrotta, Max Tonetto, Rodrigo Taddei en Doni. Maar we zullen vechten zoals we eerder deden', vervolgt de AS Roma-trainer.

Middenvelder Daniele De Rossi neemt het in dezelfde krant op voor zijn trainer. 'Het is onzin om te stellen dat Spalletti zijn beste tijd heeft gehad. De coach verdient meer krediet. Achteraf zal men deze periode zien als een kortstondige storing.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen