Toulouse komt wél verder dan 0-0

Toulouse heeft goede zaken gedaan in de strijd om een plaats in de Champions League. Als enige van de subtoppers in Frankrijk pakte de ploeg de volle winst.

Toulouse-AJ Auxerre 2-0Al na zeven minuten koesterde de thuisclub een voorsprong. Achille Emana was het eindstation van een goede aanval. Na een half uur bediende Johan Elmander zijn aanvalspartner Fodé Mansaré voor de 2-0. Die voorsprong gaf Toulouse niet meer uit handen en de club bezet nu de tweede plaats in Ligue 1.

FC Nantes-RC Lens 0-0Op bezoek bij hekkensluiter FC Nantes kwam RC Lens niet verder dan 0-0 en zakte het naar de derde plaats op de ranglijst. 0-0 was een veelvoorkomende uitslag tijdens de wedstrijden van de 32e speeldag die op zaterdag werden verspeeld. Liefst zes van de acht duels kenden een dergelijke uitslag.

Lille-FC Sochaux 2-0FC Sochaux liep averij op in de strijd om Europees voetbal. De nummer vier van Ligue 1 was een van de twee clubs die een nederlaag aan de broek kreeg. Op bezoek bij Lille werd met 2-0 verloren.

Bekijk hier al onze video's