Trainer RB Leipzig verklapt: 'Het lijkt erop dat hij nog een jaar blijft, ja'

Reacties

Xavi Simons lijkt nog een jaar bij RB Leipzig te blijven. De berichten over een verlengd huurverblijf van de Nederlander die bij Paris Saint-Germain onder contract staat, gaan al dagen rond in de Duitse media. Maandagavond heeft Leipzig-trainer Marco Rose de informatie ook bevestigd.

Trainer RB Leipzig verklapt: 'Het lijkt erop dat hij nog een jaar blijft, ja'
© Pro Shots

Tegenover Sky Deutschland sprak Rose bevestigende woorden toen hem naar Simons' situatie gevraagd werd. 'Het lijkt erop dat Xavi heeft besloten om nog een jaar in Leipzig te blijven. In dat geval zou hij bij ons een leidende speler worden', voorspelt Rose meteen in gesprek tijdens het trainingskamp van de club in de Verenigde Staten.

Er is de afgelopen weken veel aan Simons getrokken, onder meer Bayern München zou serieus in de markt zijn geweest voor de gewezen PSV'er. Simons (21) blijft nu zo goed als zeker bij Leipzig, de laatste details worden afgerond. PSG ziet brood in de Amsterdammer die nog tot 2027 onder contract staat in de stad van de Olympische Spelen: er zou in de huurovereenkomst opnieuw geen koopoptie zijn opgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer X. Simons
Meer over X. Simons
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.