Transferdagboek 10/1: Hamsik, Huntelaar en Coyle

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Roberto Mancini blijft zich richten op de Serie A als het om nieuwe aankopen voor Manchester City gaat. De manager is volgens Tutto Mercato geïnteresseerd in Napoli-middenvelder Marek Hamsik, terwijl ook zijn ploeggenoot Fabiano Santacroce op de verlanglijst van Mancini staat. Toen hij trainer was van Internazionale hoopte Mancini het duo over te kunnen nemen van Brescia, maar Napoli troefde de Nerazzurri toen af.

Transferdagboek 10/1: Hamsik, Huntelaar en Coyle

Fenerbahçe hoopt deze winter een spits aan zijn selectie toe te voegen en Klaas-Jan Huntelaar (foto) is een van de kandidaten. Fanatik meldt dat de Turkse topclub nog twijfelt over de spits van AC Milan of Javier Saviola (Benfica). Huntelaar speelt nog maar een half jaar in Milaan, maar heeft daar geen basisplaats. Toch kreeg hij afgelopen week te horen dat de club niet openstaat voor een transfer van de voormalig Ajacied.

Owen Coyle is de nieuwe trainer van Bolton Wanderers en zit zijn vorige werkgever dwars. Als manager van Burnley was hij dicht bij een akkoord met Arsenal over de huur van Jack Wilshere, maar News of the World weet dat hij de talentvolle middenvelder nu naar Bolton wil halen. Ook met Chris Eagles en Tyrone Mears van Burnley zou hij graag weer samenwerken bij The Trotters.

Naast het transferdagboek is meer informatie te vinden in het Dossier Transfers, waarin onder andere een overzicht te vinden is van de transfers van de Eredivisieclubs.

Bekijk hier al onze video's