Transferdagboek 17/8: Fer, Huntelaar en Robinho

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten.

Transferdagboek 17/8: Fer, Huntelaar en Robinho

Feyenoord staat dicht bij een afscheid van Leroy Fer. Newcastle United staat namelijk op het punt de kersverse Oranje-international in te lijven, zo weet The Daily Mail te vertellen.

Als we het toch over Newcastle United hebben, The Magpies hebben concurrentie gekregen in de strijd om Hatem Ben Arfa. Volgens Corriere dello Sport maakt AC Milan zich sterk voor de komst van de Franse middenvelder, die trainingen in Marseille laat schieten om zijn wens te vertrekken kracht bij te zetten.

AC Milan heeft als mogelijk ruilobject Klaas-Jan Huntelaar in de aanbieding. Met de komst van de Nederlandse aanvaller zou Olympique Marseille een van de beloofde twee spitsen van naam binnenhalen.

André-Pierre Gignac is een andere naam die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Olympique Marseille. De komst van de Franse aanvaller van Toulouse heeft volgens L'Equipe zelfs prioriteit na het afketsen van de transfer van Sevilla-spits Luís Fabiano.

Een andere Braziliaan daarentegen ziet zijn kansen op een transfer groeien. Volgens Cadena Ser heeft Barcelona-trainer Josep Guardiola zijn fiat gegeven aan de komst van Robinho. Een van de voorwaarden voor de Catalanen is wel dat Zlatan Ibrahimovic Nou Camp verlaat. En dat probleem kan worden opgelost als Manchester City de Zweed overneemt in ruil voor Robinho. <br /><br />

Bekijk hier al onze video's