Transferdagboek 7/8: Torres, Ibrahimovic en Ronaldinho

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten.

Transferdagboek 7/8: Torres, Ibrahimovic en Ronaldinho

Arsenal blijft op zoek naar een ervaren keeper die Manuel Almunia kan aflossen onder de lat. De Londense club heeft dit leer zijn oog laten vallen van Pepe Reina, zo weet The Sun. Het probleem is dat het juist gaat om een van de duurste spelers van Liverpool, met een prijskaartje van ruim 25 miljoen euro.

We blijven nog even in Liverpool. Manager Roy Hodgson moet toch rekening houden met een afscheid van Fernando Torres. Volgens El Mundo Deportivo gaat de Spaanse spits namelijk tot het laatste moment wachten om dan alsnog Anfield achter zich te laten. Barcelona is de beoogde bestemming.

De transfer vindt echter alleen plaats als Zlatan Ibrahimovic er alsnog voor kiest zijn Barcelona-hoofdstuk af te sluiten. De Zweedse spits zegt te willen vechten voor zijn kans in Camp Nou maar staat desondanks in de etalage van de Catalanen. El Mundo Deportivo weet dat Barcelona in gesprek is met Manchester City en AC Milan over Ibrahimovic.

En als we het toch over AC Milan hebben. Ronaldinho zet schijnbaar toch in op een vertrek uit San Siro. De Braziliaan heeft volgens Repubblica aanbiedingen van Los Angeles Galaxy en Palmeiras. En als de aanvaller zijn hielen licht, dan komt Edin Dzeko weer in beeld. Inderdaad die Bosnische spits die niet weg mag bij VfL Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's