Transferplannen Ten Hag kunnen uitgevoerd worden na deal met Newcastle

Reacties

Manchester United heeft met Dan Ashworth een nieuwe directeur voetbalzaken aangesteld. Hij komt over van Newcastle United, dat zich niet zomaar neerlegde bij een vertrek van de Engelsman.

Transferplannen Ten Hag kunnen uitgevoerd worden na deal met Newcastle
© Pro Shots

Ashworth werd in februari al op non-actief gezet door Newcastle, toen duidelijk werd dat United in hem de man ziet die de nieuwe koers onder aandeelhouder Sir Jim Ratcliffe moet vormgeven. Sindsdien was het wachten op een doorbraak in de onderhandelingen tussen beide Premier League-clubs over een afkoopsom voor het afkopen van het contract van de 53-jarige Engelsman.

Maandagochtend werd er in Engelse media gemeld dat het akkoord er was, een halve dag later maakten de clubs het nieuws bekend. Zodoende krijgt manager Erik ten Hag te maken met een nieuwe directeur. Voor de Nederlandse coach was het afwachten, maar nu kunnen zijn transferplannen tot uitvoering gebracht worden. 'We zijn op de achtergrond al bezig met de scouting en de staf. Ons plan ligt klaar. Als zij nog betere ideeën hebben, staan we daar altijd voor open', zei Ten Hag eerder.

Voetbal International sprak na het afgelopen seizoen uitgebreid met Ten Hag

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.