'Transfersoap Lyon: Nuamah verdwijnt na keuring volledig van de radar'

Reacties

Ernest Nuamah heeft op de slotdag van de transferperiode toch besloten bij Olympique Lyon te blijven. Na de medische keuring bij Fulham, verdween hij volledig van de radar.

'Transfersoap Lyon: Nuamah verdwijnt na keuring volledig van de radar'
© Pro Shots

Dat meldt L'Équipe. Lyon legde vorig jaar zomer 28 miljoen euro neer voor Nuamah, die in Frankrijk nooit echt wist te aarden. Fulham zag het in hem zitten en bereikte met Lyon een akkoord over een transfersom van ongeveer negentien miljoen euro. Voor Lyon was die deal meer dan welkom, omdat de club geld nodig heeft.

De transfer ketste af, omdat Nuamah het toch niet zag zitten. De aanvaller voelde zich goed in Lyon en wilde voor zijn kans gaan. Toch besloot hij zich medisch te laten keuren. Voor het tekenen van het contract, was Nuamah plots nergens meer te bekennen, zelfs zijn eigen zaakwaarnemer kon hem niet meer vinden. Wat bleek: Nuamah wilde onder zijn contract bij Fulham uitkomen en terug naar Lyon.

Volgens L'Equipe is Nuamah geraakt door de situatie bij Lyon. Hij voelt zich naar de uitgang geduwd, terwijl hij zelf helemaal niet weg wilde. Clubeigenaar John Textor van Lyon heeft een excuusbrief aan Fulham geschreven.

Het contract van Nuamah bij Lyon loopt nog vier seizoenen door.

Spelersprofiel

E. Nuamah


Geboortedatum:
1 november 2003
Leeftijd:
20
Geboorteplaats:
Kumasi
Nationaliteit
Ghana
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Olympique Lyon
Nationaal team:
Ghana Onder 23
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.