Transfervrije Memphis ziet terugkeer bij PSV 'nu niet voor zich'

Reacties

Memphis Depay (30) keert deze zomer niet terug bij PSV. De aanvaller is weliswaar transfervrij, maar verwacht (nog) niet terug te keren in Nederland.

Transfervrije Memphis ziet terugkeer bij PSV 'nu niet voor zich'
© Pro Shots

De international van het Nederlands elftal gaf in Zeist desgevraagd aan dat hij een terugkeer naar PSV 'niet voor zich ziet'. Wel heeft hij nog altijd warme gevoelens bij de club waar hij doorbrak. 'PSV is altijd thuis. Ze doen het goed, zijn makkelijk kampioen geworden en spelen Champions League. Maar ik ben er nu niet mee bezig.'

Bovendien heeft hij momenteel andere dingen aan zijn hoofd, zo vertelt hij bij De Telegraaf. 'Ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil. Maar daar ben ik nu helemaal niet mee bezig', wilde Memphis niet al te veel kwijt over zijn transfervrije status. 

Memphis kwam in 2006 in de jeugdopleiding van PSV terecht en kwam als kind van de club tot 124 wedstrijden, waarin hij vijftig doelpunten maakte en 29 assists gaf. Hij maakte de overstap naar Manchester United, alvorens hij via Olympique Lyon en Barcelona bij Atlético Madrid terechtkwam. Daar vertrekt hij na anderhalf jaar echter ook alweer.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.