Trotse aanvoerder Timber trekt 'jonge koning' Milambo voor de camera

Reacties

Na de knappe Champions League-zege van Feyenoord in Lissabon is Quinten Timber meer dan trots op zijn ploeg. In zijn euforie trok de aanvoerder Antoni Milambo voor de camera’s, die hij de titel 'jonge koning' gaf.

Trotse aanvoerder Timber trekt 'jonge koning' Milambo voor de camera
© Ziggo Sport
Benfica
Benfica
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

'Anto, Anto!', zo begon het interview van Timber bij Ziggo Sport. De middenvelder wilde het niet over zichzelf hebben, maar over Milambo, die met twee goals maar weer eens belangrijk was voor Feyenoord. 'De man of the match, hier is hij. Mijn young king. Kijk hem hier, de sterspeler met twee goals die zo hard werkt', aldus Timber, die net als Milambo een hoog cijfer kreeg van VI.

Bekijk hieronder het interview op de website van Ziggo Sport door op de tekst te klikken.

Na het korte duo-interview ging Timber alleen verder. Hij legt uit hoe het kan dat het niveau Feyenoord zo drastisch omhoog is gekrikt in korte tijd. 'Ik zeg het in elk interview, het heeft tijd nodig. We moeten niet luisteren naar de media, de goede en kritische kan wel, maar ons in ieder geval niet laten beïnvloeden.'

'Tegen Leverkusen konden we niet voetballen (volgens anderen, red.) en hadden we niets in de Champions League te zoeken. Nu hebben we zes punten uit drie wedstrijden. Dat zegt genoeg over de mentaliteit van de groep', vervolgt Timber, die afsluit met een diepe buiging voor zijn elftal. 'We hebben goed voetbal gespeeld, gevochten als leeuwen en daar ben ik heel trots op.'

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord heeft een imponerende Champions League-zege geboekt op Benfica. Op VI PRO belichtten we het duel in Lissabon vanuit alle kanten.

Pieter Zwart analyseerde de wedstrijd
Alles over de Champions League-financiën van Feyenoord.
De rapportcijfers van Feyenoord.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.