Trotse Timber verkozen tot Man of the Match: 'Je hebt het goed gedaan, schat'

Reacties

Quinten Timber is opgelucht dat het Feyenoord gelukt is te winnen van Girona. Het is voor de eerste keer in 22 jaar tijd dat de Rotterdammers uit winnen in de Champions League.

Trotse Timber verkozen tot Man of the Match: 'Je hebt het goed gedaan, schat'
© Pro Shots
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Een spektakelstuk, dat was het woensdag in Girona. Feyenoord kwam op achterstand, maar trok de wedstrijd op karakter over de streep. 'Er is veel gebeurd. We kwamen onnodig met 1-0 achter en daarna kwamen we op karakter terug, heel sterk', zei Timber bij Ziggo Sport.

'We hebben gevochten als leeuwen en daar ben ik trots op. Je ziet het aan PSV gister, dus ik ben blij dat wij wel de punten hebben gepakt. Het was de hele wedstrijd bikkelen, maar we hebben ook geluk en pech gehad', vervolgde hij.

De wedstrijd in Spanje schoot alle kanten op en dus had het voor Feyenoord ook zomaar fout af kunnen lopen. 'Dan word je getest als groep. We zijn wel vaker getest en nu zie je dat we vooruitgang boeken, dat is het belangrijkste. De eerste uitoverwinning sinds 22 jaar? Heel mooi, op naar meer.'

Na afloop toonde Timber de bokaal voor Man of the Match trots aan zijn moeder, die nog een compliment voor hem reserveerde. 'Je hebt het goed gedaan, schat.'

Alles over Feyenoord in de Champions League

Feyenoord pakt de eerste Champions League-punten na achtbaanwedstrijd bij Girona. Op VI PRO belichtten we het duel in Catalonië vanuit alle kanten.

Sam Planting analyseerde Girona - Feyenoord.
Feyenoord op Rapport.
Girona - Feyenoord in cijfers, met de blik op Quinten Timber en Ayase Ueda.
Spaanse media over de wedstrijd in Catalonië.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.