Tweede transplantatie Klasnic wel succes

Ivan Klasnic heeft met succes een tweede niertransplantatie ondergaan. De aanvaller van Werder Bremen kan waarschijnlijk snel het ziekenhuis verlaten.

Tweede transplantatie Klasnic wel succes

Hoewel hij zelf naar buiten had gebracht pas na Pasen onder het mes te gaan, heeft Klasnic afgelopen vrijdag al een nieuwe nier gekregen. In tegenstelling tot de orgaantransplantatie in januari ziet het er naar uit dat er nu geen afstoting plaatsvindt.

'We zijn blij dat de ingreep in z'n totaliteit geslaagd is', vertelde zijn vrouw Patricia Klasnic. 'Ivan zal een dezer dagen uit het ziekenhuis ontslagen worden.'

Bij thuiskomst wacht er een ander probleem. Werder Bremen had Klasnic een verlenging van zijn aflopende contract aangeboden, maar door verbale onvriendelijkheden zijn de verhoudingen bekoeld.

Werder-directeur Klaus Allofs zei alleen nog via de advocaat van Klasnic te willen praten. 'Dat is ongewoon en niet bevorderlijk'. Maar hij voelt zich genoodzaakt een afstandelijke positie in te nemen, onder meer omdat de spits had ontkend dat er een aanbod van Werder lag.

Bekijk hier al onze video's