Twigt staat voor basisdebuut bij Go Ahead: 'Slimme jongen'

Reacties

Calvin Twigt geniet het vertrouwen van Go Ahead Eagles-trainer Paul Simonis. Zoals verwacht neemt de nieuweling donderdag de plek van de geschorste Enric Llansana in bij de return in de Conference League tegen SK Brann.

Twigt staat voor basisdebuut bij Go Ahead: 'Slimme jongen'
© Pro Shots
SK Brann
SK Brann
2 - 1
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Twigt kwam onlangs over van FC Volendam als vervanger van Philippe Rommens en maakte in de heenwedstrijd in Deventer als invaller zijn debuut voor Go Ahead. 'Hij kwam erin en verbaasde me in positieve zin', zei Simonis woensdag tijdens zijn persconferentie, opgetekend door ESPN. 'Hij gaat de plek van Llansana overnemen. Hij heeft het die twintig minuten hartstikke goed gedaan. Op de trainingen maakt hij ook snel de vertaling, slimme jongen.'

Verder zijn er geen wijzigingen bij Go Ahead, dat wel weer een beroep kan doen op Mathis Suray en Thibo Baeten. Ook Joris Kramer is er gewoon bij, nadat hij in de heenwedstrijd uitviel met een lichte blessure. 'Mathis heeft een langere tijd niet gespeeld, dus op hem kun je maximaal een half uur rekenen. Thibo kan meer. Indien dat nodig is, gaat hij erop om zijn steentje bij te dragen aan de wedstrijd', besloot Simonis.

Lees op VI PRO een vooruitblik met Paul Simonis op SK Brann - Go Ahead Eagles:

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.