UEFA zet Flamingo en Timber in het zonnetje

Reacties

Ryan Flamingo en Quinten Timber hebben een plekje gekregen in het Champions League Team van de Week. De verdediger van PSV en middenvelder van Feyenoord worden daarmee in het zonnetje gezet na hun sterke prestatie tegen respectievelijk Sporting Portugal en Girona.

UEFA zet Flamingo en Timber in het zonnetje
© Pro Shots

PSV deed zichzelf met een gelijkspel tekort tegen Sporting, terwijl Feyenoord drie punten ophaalde in Spanje. Aanvoerder Timber blonk uit tegen Girona en speelde, volgens het panel van de UEFA dat verantwoordelijk is voor het samenstellen van het Elftal van de Week, 'een beslissende rol' in de 2-3 overwinning.

Flamingo liet zich dinsdag op een goede manier zien tegen Sporting (1-1). 'Hij viel op door zijn verdedigende cijfers en was ook goed aan de bal, met zeven progressieve passes', geeft de UEFA uitleg bij zijn keuze voor de PSV'er in het sterrenteam.

Champions League Team van de Week: Emiliano Martínez (Aston Villa); Tiago Santos (Lille), Ryan Flamingo (PSV), Mohammed Salisu (AS Monaco), Davide Zappacosta (Atalanta); Florentino (Benfica), Quinten Timber (Feyenoord); Karim Adeyemi (Borussia Dortmund), Raphinha (Barcelona), Abdallah Sima (Stade Brest), Dusan Vlahovic (Juventus).

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord pakt de eerste Champions League-punten na achtbaanwedstrijd bij Girona. Op VI PRO belichtten we het duel in Catalonië vanuit alle kanten.

Sam Planting analyseerde Girona - Feyenoord.
Feyenoord op Rapport.
Girona - Feyenoord in cijfers, met de blik op Quinten Timber en Ayase Ueda.
Spaanse media over de wedstrijd in Catalonië.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
{"title":"Special: Brobbey scoort of geeft assist tegen Slavia","titleMobile":"Special: Brobbey scoort of geeft assist tegen Slavia","odd":"3.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_313c_&affid=205&siteid=432&adid=313&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:8fa26b2e-a829-4a36-9ad0-316a5502f8f0","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Een speciaal verhoogde odd voor deze Europa League-kraker van Ajax!","textMobile":"Een speciaal verhoogde odd voor deze Europa League-kraker van Ajax!"}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.