Uitblinker België weet wat hem te doen staat: 'Dat moest beter'

België had tegen Oostenrijk op meer gehoopt, maar bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Bij de Belgen was Jéremy Doku één van de lichtpuntjes.

België
België
1 - 1
Oostenrijk
Oostenrijk

Oostenrijk kwam al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van Orel Mangala, maar in de tweede helft trok Romelu Lukaku de stand gelijk. Bondscoach Domenico Todesco is vanzelfsprekend teleurgesteld dat er voor zijn ploeg niet meer in zast. 'De eerste helft was oké, tot aan de tegengoal', vertelt hij bij VTM.

'Dit team is het niet gewend om op achterstand te staan, dat merk je. Het was de eerste keer sinds ik hier ben dat we in de achtervolging moesten. Voor mijn gevoel was het te weinig in de eerste helft. De intensiteit lag te laag. Voor Oostenrijk is dat oké, maar voor ons niet', zegt

De Oostenrijkse defensie had het bij vlagen moeilijk met de vliegensvlugge Doku. Hoewel hij er bij vlagen lekker in zat, is er ook werk aan de winkel: het afronden ging moeizaam. 'Ik heb veel sprints getrokken, maar die laatste pass of die laatste actie moest beter. Alleen had ik ook de indruk dat de scheidsrechter tegen mij was en niets voor mij floot. Heel vaak als ik vertrok, werd ik onderuit gehaald. Ik had zeker drie of vier overtredingen mee moeten krijgen.'