Uitblinker Rots brengt FC Twente op het droge in waterballet

Reacties

Daan Rots heeft FC Twente vrijdag met twee assists naar een oefenzege op FC Nordsjaelland geleid. In de tweede helft werd het een waterballet in Delden, waardoor het tweede oefenduel met de Denen werd gestaakt.

Uitblinker Rots brengt FC Twente op het droge in waterballet

Rots gaf afgelopen seizoen het spel vorm vanaf rechts, maar krijgt in de voorbereiding een kans als nummer 10. In die rol bediende de Groenloër doelpuntenmakers Mitchell van Bergen, in de eerste helft, en Ricky van Wolfswinkel, na rust. Op dat moment kwam het al met bakken uit de lucht in Overijssel. De eretreffer van Nordsjaelland kwam op naam van voormalig FC Groningen-speler Oliver Antman.

Om 14.30 uur begonnen FC Twente en Nordsjaelland aan een tweede oefenwedstrijd, met onder anderen Sem Steijn op het veld. Dat duel werd na twintig minuten gestaakt door de aanhoudende regenval.

Twente reist maandag af naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Daar wacht volgende week zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hannover 96, de oude club van technisch directeur Arnold Bruggink. De Tukkers zitten over een maand al midden in het tweeluik in de derde voorronde van de Champions League. Die duels, met een nog onbekende tegenstander, zijn op 6 of 7 en 13 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.