Uitvallen van Mazraoui zorgt voor nog meer zorgen bij Man Utd

Reacties

Erik ten Hag moet vrezen dat hij voorlopig geen beroep kan doen op Noussair Mazraoui. De van Bayern München overgenomen vleugelverdediger viel in de uitwedstrijd van Manchester United tegen West Ham United uit.

Uitvallen van Mazraoui zorgt voor nog meer zorgen bij Man Utd
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Mazraoui werd zondagmiddag kort na de gelijkmaker van Casemiro vervangen bij United, dat uiteindelijk met 2-1 verloor. De ex-Ajacied was even eerder naar de grond gegaan, zonder dat er vlak daarvoor sprake was van een harde botsing of overtreding. De 26-jarige Marokkaans international leek naar zijn rechterknie te grijpen.

Het uitvallen was erg zuur voor Mazraoui. De verdediger onderging eerder deze maand een ingreep uit voorzorg vanwege lichte hartproblemen. Mazraoui maakte vorig weekend in de thuiswedstrijd tegen Brentford als invaller zijn rentree en stond uit tegen West Ham in de basis, net als afgelopen donderdag in de Europa League tegen Fenerbahçe (1-1). Waar de ex-Ajacied in Istanbul als middenvelder speelde, was hij zondagmiddag in Londen linksback.

Op de positie links in de verdediging was de bezetting al dun. Ten Hag kon door blessures dit seizoen nog geen beroep doen op Luke Shaw en Tyrell Malacia. Zo wordt de puzzel nog lastiger op weg naar een week waarin United in het League Cup-toernooi thuis tegen Leicester City speelt en waarin zondag Chelsea naar Old Trafford komt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.