Unibet pakt voor Champions League-finale uit met speciale acties

ADVERTORIAL - Lukt het Real Madrid om zaterdagavond zijn favorietenstatus waar te maken of zorgt Borussia Dortmund voor een stunt? De teams staan op Wembley tegenover elkaar in de Champions League-finale. Een finale die jij, als je 24 jaar of ouder bent, met de welkomstactie van Unibet met extra spanning kunt beleven!

Unibet pakt voor Champions League-finale uit met speciale acties
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Bij de welkomstactie is het aan de nieuwe speler om te kiezen tussen Real Madrid en Borussia Dortmund. Wie zie jij de beste van Europa worden? Er wordt bij de actie een verhoogde quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van het team naar keuze. Let op: het gaat om winnen in de reguliere speeltijd. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Dortmund - Real boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Dortmund wint of wed op Real wint (reguliere speeltijd) en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

In Londen kan Real Madrid zich al voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis tot de beste club van Europa kronen. Voor Jude Bellingham zou Champions League-succes passen in zijn geweldige debuutseizoen bij De Koninklijke. En wat te denken van Vinícius Júnior, die waarschijnlijk aan zijn beste seizoen tot nu toe bezig is bij Real Madrid. Volgens Carlo Ancelotti is de 23-jarige Braziliaan als hij in topvorm is de beste speler ter wereld. Voor Toni Kroos heeft de finale van vanavond vanwege zijn afscheid een extra lading. De 34-jarige Duitser kan voor de zesde keer in zijn o zo rijke carrière de Champions League winnen.

Ben jij 24 jaar of ouder en wil je met extra spanning van de Champions League-finale genieten? Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Golden Goal
Er is meer moois bij Unibet voor de Champions League-finale. Zo wordt ook uitgepakt met een bijzondere Golden Goal-actie (24+). Daarbij is het aan jou een poging te doen de eerste doelpuntenmaker te voorspellen én te voorspellen in welke minuut het doelpunt valt. Deelname is gratis en de prijzenpot is speciaal voor de Champions League-finale extra goed gevuld, met liefst 50.000 euro. Je mag jezelf een winnaar noemen als je de juiste doelpuntenmaker én de juiste minuut hebt voorspeld. Slechts een van de twee goed voorspellen is dus niet voldoende voor winst. Als er meer dan één winnaar is, wordt de prijzenpot verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspelling hebben gedaan. Log in bij Unibet om de Golden Goal-actie te zien.

Uitblinker
Daarnaast is er een speciale verhoogde quotering, die in de laatste uren voor de aftrap beschikbaar is voor alle Unibet-spelers. Voor zowel nieuwe als bestaande spelers, in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder. Het gaat om deze weddenschap: Vinícius Júnior opent de score (6.00). De sterspeler van Real Madrid is de speler die in de drie meest recente seizoenen het vaakst direct betrokken was bij een doelpunt. De 23-jarige Braziliaan scoorde in die periode zestien keer op het hoogste Europese podium. Log in bij Unibet om de Uitblinker te zien.

Veel plezier bij de Champions League-finale!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's