Van Bommel viert CL-kwalificatie met contractverlenging bij Antwerp

Reacties

Mark van Bommel blijft een jaar langer hoofdtrainer van Antwerp FC. De Nederlander heeft zijn contract in het Bosuilstadion vrijdagmiddag verlengd tot medio 2025, zijn verbintenis liep daarvoor nog tot de zomer van 2024.

Van Bommel viert CL-kwalificatie met contractverlenging bij Antwerp
© Pro Shots

Het bericht vormt het sluitstuk van een heuglijke week voor Antwerp. The Great Old overleefde woensdagavond een heet avondje op bezoek bij AEK Athene en speelt bij gevolg voor het eerst sinds 1957 in het hoofdtoernooi van de Europacup I/Champions League. Een dag later werd Antwerp in Monaco gekoppeld aan Van Bommels ex-club Barcelona, alsmede FC Porto en Shakhtar Donetsk.

Sinds Van Bommel neerstreek in België verandert ongeveer alles dat hij aanraakt in goud. Antwerp werd in juni op de meest sensationeel denkbare wijze landskampioen, nadat ook de Belgische beker al in de prijzenkast was bijgezet. De set is inmiddels compleet nu ook de Super Cup in de kast staat, en er was dus de kwalificatie voor het miljardenbal. Al die successen hebben klaarblijkelijk naar meer gesmaakt: Van Bommel blijft voorlopig bij Antwerp.

Even later verscheen een videoboodschap online waarin Van Bommel de supporters van Antwerp toespreekt. 'We hebben vorig jaar mooie momenten beleefd. We hebben Den Dubbel gewonnen en zijn ook dit siezoen goed begonnen: met de Super Cup en met kwalificatie voor de Champions League. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie fantastische momenten te beleven, hier op Den Bosuil', aldus Van Bommel.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.