Van Bronckhorst reageert fel op boegeroep: 'Kom dan maar niet meer terug'

Reacties

Besiktas is niet lekker begonnen aan de Europa League. Het team van Giovanni van Bronckhorst kreeg vorige week al een pak rammel van Ajax in Amsterdam en verloor donderdagavond voor eigen publiek van Eintracht Frankfurt, waardoor ze nu helemaal onderaan de ranglijst staan. Na afloop was coach Giovanni van Bronckhorst niet te spreken over een deel van dat publiek.

Van Bronckhorst reageert fel op boegeroep: 'Kom dan maar niet meer terug'
© Pro Shots
Beşiktaş
Beşiktaş
1 - 3
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

De supporters van Besiktas maakten hun ongenoegen kenbaar met boegeroep naar de spelers, en daar is de trainer niet van gediend. 'Dat is niet fijn, zeker omdat we alles gegeven hebben. Ik hoop dat we dat niet meer mee hoeven te maken. Als mensen denken dat we vandaag ons best niet hebben gedaan, is het beter als die maar niet meer naar het stadion komen. Als we er nou met de pet naar gooien snap ik het nog, maar iedereen heeft alles gegeven en we hebben de volledige steun nodig.'

Als er dan toch frustratie geuit moet worden, heeft de Nederlander nog wel een oplossing, vertelde hij op de persconferentie. 'Als we slecht spelen, laat ze mij dan maar uitjouwen. Geen probleem. Maar we hebben de fans vandaag een goede wedstrijd voorgeschoteld, alleen de uitslag was er niet naar', aldus Van Bronckhorst.

De trainer legde ook uit wat hij goed vond. 'We speelden agressiever, met meer tempo. Zo moeten we doorgaan, en we moeten scoren. We willen door in Europa', aldus Van Bronckhorst. Volgende opdracht: de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon, over drie weken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.