Van de Beek maakt juist tegen Feyenoord eerste treffer in ruim twee jaar

Reacties

Donny van de Beek heeft zich weer eens op het hoogste niveau laten zien. Nota bene tegen Feyenoord maakte de ex-Ajacied een belangrijke treffer in de Champions League. Dat gebeurde na goed voorwerk van Arnaut Danjuma.

Van de Beek maakt juist tegen Feyenoord eerste treffer in ruim twee jaar
© Ziggo Sport
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord leek de zaken goed voor elkaar te hebben in Girona, waar de ploeg op weg was naar een overwinning. De Rotterdammers kwamen net voor het moment van Van de Beek goed weg, toen Timon Wellenreuther een strafschop pareerde. Tóch ging het iets meer dan een kwartier voor tijd mis.

Het was de ingevallen Danjuma die langs de Rotterdamse defensie danste. De aanvaller legde de bal panklaar voor Van de Beek, die van dichtbij raak schoot. Het bleek de eerste treffer van de middenvelder in Spaanse dienst.

Sowieso was het een belangrijk moment voor Van de Beek, die als Ajacied al vaker scoorde tegen Feyenoord. Hij zette met de treffer een streep onder een periode van ruim twee (!) jaar zonder doelpunt. Op 22 mei 2022 scoorde Van de Beek voor het laatst, als speler van Manchester United in het duel met Arsenal.

Klik eerst op de tekst boven de video om de goal te kunnen bekijken

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.