Van de Beek neemt op weg naar Girona vast afscheid van 'United-family'

Reacties

Donny van de Beek heeft via Instagram afscheid genomen van de achterban van Manchester United. De middenvelder gaat Old Trafford na vier jaar verlaten en wordt op korte termijn gepresenteerd bij Girona.

Van de Beek neemt op weg naar Girona vast afscheid van 'United-family'

Van de Beek (27) wordt bij de nummer drie van Spanje in het afgelopen seizoen teamgenoot van Daley Blind en Gabriel Misehouy, wiens overgang van Ajax woensdagochtend werd bevestigd door Girona. De negentienvoudig international zal een contract voor vier seizoenen ondertekenen bij de Catalaanse club.

'Beste Manchester United-familie, vandaag is een gedenkwaardige dag omdat mijn avontuur bij de club ten einde komt. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun door de jaren heen. Vanaf het moment dat we (met zijn vriendin, red.) bij United arriveerden, voelden we ons welkom en daar zijn we dankbaar voor', schrijft Van de Beek op Instagram.

De middenvelder verliet Ajax in de zomer van 2020 voor Man Utd, maar werd mede door blessures nooit een onbetwiste vaste waarde. Van de Beek kwam tot 62 officiële duels voor de Engelse topclub, die hem verhuurde aan Everton en Eintracht Frankfurt. 

'Ik wil iedereen bedanken die ervoor zorgde dat we ons thuis voelden. Een speciale dank aan alle fans die deze jaren onvergetelijk hebben gemaakt. Naast het voetbal zorgt de geboorte van onze twee kinderen in Engeland ervoor dat Manchester altijd een speciaal plekje in ons hart zal hebben', besluit Van de Beek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.