Van den Herik noemt advies onverstandig

De precieze inhoud heeft Jorien van den Herik niet gezien, maar de Feyenoord-voorman is allerminst gelukkig met het advies van de commissie onder leiding van Gerard Kerkum. Deze commissie vindt dat Van den Herik snel moet plaatsmaken.

Van den Herik noemt advies onverstandig

'Ik verwacht fatsoenlijk handelen en zo ervaar ik het op dit moment zeker niet', zei Van den Herik tegen het ANP. De president van de raad van commissarissen zou volgens Kerkum zijn plaats ter beschikking stellen, maar dat is niet zo zeker. Dat blijkt uit een mail van Van den Herik aan Voetbal Insite.

Dat Van den Herik niet was ingelicht over de definitieve inhoud steekt. 'Dat ervaar ik zeker niet als correct en dus als zeer onprettig. Maar het past wel in het beeld dat ik op dit moment heb.'

Ook de inhoud van het advies stemt Van den Herik niet tot tevredenheid. 'Wat men nu probeert te doen, is iedereen te vriend houden. Maar ik betwijfel of dat wel zo verstandig is. Ik kan verder nog geen commentaar geven, omdat ik het definitieve advies van de commissie niet ken.

Bekijk hier al onze video's