Van Gaal schaamt zich voor gelijkspel in Leverkusen

Bayern München is er gisteren niet in geslaagd aansluiting met de subtop te vinden. Met het teleurstellende 1-1 gelijkspel blijft Der Rekordmeister steken op de achtste plek.

Trainer Louis van Gaal schaamt zich voor de remise. 'We gooien opnieuw twee punten weg, net zoals twee weken geleden tegen Borussia Möchengladbach' vertelt hij op de website van zijn club.

'In de eerste helft speelden we erg goed, evenals Leverkusen. Vervolgens geven we een goal weg waardoor je op gelijke hoogte komt. Een topteam als Bayern moet een voorsprong tot rust kunnen verdedigen, maar wij zijn daarin tekort geschoten'.

'Ik schaam me dat we niet konden winnen in de tweede helft, gezien het feit dat wij de betere ploeg waren' vervolgt Van Gaal. 'We hebben nu negen wedstrijden op rij niet verloren, spelen goed en scoren goals. Als je dan niet weet te winnen voelt dat niet goed.

'We maken nog steeds kans op de titel, alhoewel Borussia Dortmund momenteel de beste kansen heeft'. Foto: VI Images