Verbeek zet fitte De Guzman en Tomasson direct in basis

Jonathan de Guzman en Jon Dahl Tomasson maken waarschijnlijk zondag hun rentree bij Feyenoord. Voor Nick Hofs komt het duel met Heracles Almelo te vroeg.

De reactie op vrijdagtraining is voor de inzetbaarheid van De Guzman en Tomasson doorslaggevend. Voor beiden is het te hopen dat een reactie uitblijft na de trainingssessie van vrijdag. 'In dat geval zullen ze ook beiden in de basis staan', zegt trainer Gertjan Verbeek op de Feyenoord-website.

De Guzman moest na zijn terugkeer van de Olympische Spelen met een liesblessure toekijken, terwijl Tomasson door een gekneusde rib was uitgeschakeld. Beiden moesten afgelopen zaterdag vanaf de tribune toezien hoe Feyenoord de Johan Cruijff Schaal aan PSV moest laten.

Hofs kwam vorige week tegen PSV wél in actie, maar hield aan de wedstrijd een bloeduitstorting boven zijn rechtervoet over na een charge van Nordin Amrabat. Vrijdag probeerde de middenvelder de groepstraining te hervatten. Het werd geen succes, zodat hij zondag zo goed als zeker niet kan spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen