Verhoogde odd: vallen er minstens vier goals bij Vitesse - Ajax?

ADVERTORIAL – Ajax zet de achtervolging op koploper Feyenoord zondagmiddag voort op bezoek bij Vitesse. Wint het team van John Heitinga voor de vijfde keer op rij in de Eredivisie? Bekijk de speciale actie van Unibet voor deze wedstrijd.

Verhoogde odd: vallen er minstens vier goals bij Vitesse - Ajax?
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
1 - 2
Ajax
Ajax

Unibet heeft deze wedstrijd uitgekozen voor een nieuwe Uniboost Uitblinker, een verhoogde quotering die in het oog springt. De speciale odd is in de uren voor de wedstrijd beschikbaar voor alle Unibet-spelers, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Dit keer is de odd voor Meer dan 3.5 doelpunten bij Vitesse tegen Ajax verhoogd naar maar liefst 3.00. Die verhoogde quotering sluit aan op de statistieken van de Amsterdammers. Ajax is met 63 goals na 22 duels de vaakst scorende ploeg in de Eredivisie. De titelkandidaat scoorde bovendien sinds het seizoen 2018/19 in iedere wedstrijd tegen Vitesse minstens twee keer.

Uniboost Uitblinker:
Wedstrijd: Vitesse - Ajax
Weddenschap: Meer dan 3.5 doelpunten
Odd: 3.00

Vitesse lukte het op zijn beurt om eerder dit seizoen Ajax te verrassen. De Arnhemmers pakten begin november knap een punt door met 2-2 gelijk te spelen in de Johan Cruijff Arena. De grote man aan de zijde van de bezoekers was toen Million Manhoef, die twee keer scoorde. Het 21-jarige talent is razendsnel en heeft dit seizoen bewezen dat hij zijn wapen steeds beter kan benutten in grote ruimtes. De buitenspeler scoorde zes keer in dit Eredivisie-seizoen, waaronder drie keer in de laatste vier wedstrijden.

Verwacht jij veel doelpunten in Arnhem? Dan is deze verhoogde odd een mooie kans. Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's