Vernieuwing voor Circus Premier League: donderspeech van Slot live op tv?

Reacties

De FA gaat de verslaggeving van de wedstrijden in de Premier League intensiveren. Althans, dat nieuws sijpelde vrijdagmiddag door. Drie initiatieven zijn voorgelegd aan de bepalende instanties.

Vernieuwing voor Circus Premier League: donderspeech van Slot live op tv?

Volgens de Daily Mail heeft de Premier League een voorstel gehad dat betrekking heeft op het verbeteren van de verslaggeving van wedstrijden. Om de televisiekijker optimaal te bedienen, zullen spelers en trainers een hoop privacy op moeten geven, mits de regels doorgaan. Dat blijkt uit de berichtgeving van de Britse krant.

Het medium meldt dat per komend seizoen iedere wedstrijd een rustinterview met een speler of trainer plaats zal moeten vinden. Dat gebeurt overigens in meerdere internationale competities al. Managers als Pep Guardiola, Erik ten Hag en Arne Slot bleef het tot nu toe echter bespaard.

Behalve het rustinterview zal de Premier League de televisie-uitzending voorzien beelden uit de kleedkamer. Onduidelijk is nog of dit tijdens de rust, vóór of ná wedstrijden zal plaatsvinden. Daar blijft het overigens niet bij, want ook gewisselde spelers worden geacht voor de camera’s te verschijnen, terwijl de wedstrijd nog bezig is.

Op korte termijn lijkt er uitsluitsel te komen over de nieuw in te voeren initiatieven.

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
7
6
0
1
13-2
+11
18
2
Manchester City
7
5
2
0
17-8
+9
17
3
Arsenal
7
5
2
0
15-6
+9
17
* Actueel tot en met 11 okt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.