'Vertrek Mbappé krijgt zure nasmaak: gedoe over niet betaalde megabedragen'

Reacties

Kylian Mbappé krijgt nog salaris van Paris Saint-Germain. De Franse topaanvaller heeft over de maand april geen salaris uitbetaald gekregen en krijgt ook nog een megabonus. Dat meldt L'Équipe.

'Vertrek Mbappé krijgt zure nasmaak: gedoe over niet betaalde megabedragen'

In totaal gaat het om een bedrag van ruim tachtig miljoen euro. Het betreft salaris voor de maand april plus een 'loyaliteitsbonus' van tachtig miljoen euro, die Mbappé onder bepaalde voorwaarden zou krijgen. Advocaten van Mbappé en PSG zijn nu met elkaar in de weer om tot een oplossing te komen over het salaris dat nog overgemaakt moet worden.

De relatie tussen PSG en Mbappé staat al langer onder hoogspanning. Dat heeft alles te maken met zijn vertrek bij de club. PSG wist Mbappé vorig jaar zomer nog uit handen van Real Madrid te houden, maar moet zijn steraanvaller nu transfervrij laten gaan. L'Équipe denkt dat de 'vergeten' betalingen verband houden met de reserverollen die Mbappé onder trainer Luis Enrique steeds meer kreeg.

Eén ding is zeker: Mbappé is vertrokken bij PSG en zal naar Real Madrid gaan. Het wachten is op de officiële aankondiging uit Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.