VfB Stuttgart hekelt vertragingstactiek Huntelaar

De transfer van Klaas-Jan Huntelaar laat nog steeds op zich wachten. Bij VfB Stuttgart groeit de irritatie over de vertragingstactiek van de Oranje-spits.

VfB Stuttgart hekelt vertragingstactiek Huntelaar

VfB Stuttgart-manager Horst Heldt heeft steeds meer moeite met de houding van Huntelaar, die een besluit over zijn toekomst alsmaar voor zich uitschuift. De Duitse club, die met Real Madrid al een akkoord heeft over een afkoopsom, wacht nog steeds op het groene licht.

De vertraging heeft te maken met het belastingklimaat in Duitsland. Ook in Stuttgart gaat hij per jaar naar verluidt zo'n vier miljoen euro bruto verdienen. Maar de fiscus in Duitsland int hogere belastingen dan die in Spanje. Dat verschil wil The Hunter gecompenseerd zien worden door De Koninklijke.

Volgens Marca en AS is de overgang echter van de baan. Huntelaar zou het niet zien zitten in de Bundesliga te spelen en meldt zich in Madrid voor de training. Zijn toekomst lijkt te liggen in de Premier League. Naast Tottenham Hotspur zou Arsenal concrete interesse hebben in de Oranje-spits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen