Villarreal overklast Barça, Sevilla wint

Ondanks een record voor Bojan Krkic maakte Barcelona een slechte beurt bij Villarreal. Sevilla won eindelijk weer eens.

Villarreal overklast Barça, Sevilla wint

Villarreal-Barcelona 3-1Barcelona ging in Madrigal duidelijk onderuit. Villarreal was op alle fronten beter dan de Catalanen, die dan ook niet onterecht met 3-1 de rust in gingen. Marcos Senna, die twee strafschoppen benutte, en Santo Cazorla tekenden voor de Villarreal-treffers. Bojan Krkic deed wat terug voor Barcelona. Omdat in de tweede helft niet meer werd gescoord, was die tegentreffer weinig meer waard dan een plaats in de geschiedenisboeken. Krkic (17) is namelijk de jongste doelpuntenmaker in de clubhistorie.

Deportivo La Coruña-Valencia 2-4Valencia profiteerde van de nederlaag van Barcelona. In Riazor was Deportivo La Coruña al na dertien minuten in de hoek geduwd. Dat Xisco de Galiciërs een beetje hoop gaf met de aansluitingstreffer, was niet meer dan een illusie die hardhandig door Fernando Morientes definitief om zeep werd geholpen.

Levante-Sevilla 0-2Na vier keer de nul heeft Sevilla weer eens drie punten gepakt. Hekkensluiter Levante bleek het eerste slachtoffer voor de naar eerherstel zoekende ploeg van Juande Ramos. Binnen een kwartier had Luis Fabiano met twee treffers het pleit beslecht, waardoor Sevilla zich kon sparen voor het Champions League-duel met Steaua Boekarest.

Bekijk hier al onze video's