Villas-Boas bedreigt journalist, Franse krant spreekt schande van incident

Reacties

André Villas-Boas heeft zich woensdag van zijn slechtste kant laten zien. De trainer van Olympique Marseille uitte na de verloren wedstrijd tegen Stade Rennes (2-1) niet voor het eerst zijn ongenoegen over een van de aanwezige journalisten. Hij bedreigde de verslaggever zelfs verbaal.

Villas-Boas bedreigt journalist, Franse krant spreekt schande van incident
© Pro Shots
Rennes
Rennes
2 - 1
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Marseille moest een pas op de plaats maken door de nederlaag tegen Rennes en eerder ging het in Groep C van de Champions League al mis. Daarin eindigde de Franse ploeg op de laatste plaats. Villas-Boas was na het duel met Stade Rennes behoorlijk geïrriteerd en reageerde zijn frustratie af op een journalist van de krant La Provence.

Na de persconferentie in het stadion van Rennes liep Villas-Boas volgens de krant naar de verslaggever toe en sloeg hij hem op zijn schouder. 'Lekker zo doorgaan, ik pak je wel', zou de trainer hebben gezegd. 'Als ik de kans krijg... Ga zo door, prima.' Later kwam Villas-Boas er nog op terug toen Marseille zich klaarmaakte om in de bus te stappen. 'God gaat me een keer de kans geven om je te pakken', voegde Villas-Boas er nog aan toe.

Assistent-trainer Ricardo Carvalho moest de oefenmeester vervolgens bij de journalist weghouden en hem tot rust manen. La Provence spreekt schande van het incident. 'Dit is ontoelaatbaar gedrag dat we afkeuren en dat niet zonder gevolgen zal blijven. De Unie van Sportjournalisten in Frankrijk heeft de zaak opgepakt.' Marseille heeft nog niet gereageerd op het incident.

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.